Dobrodošli u Hotel Kaštil

Hotel Kaštil djelomično je smješten unutar barokne tvrđave kao jedinog sačuvanog bolskog kaštila, koji je izgrađen u XVII stoljeću i služio je za obranu od gusara. Bio je dom obitelji Vusio koja je dala brojne pomorce, brodovlasnike, kapetane i ratnike. Udaljen samo pet metara od morske obale, hotel Kaštil predstavlja idealnu lokaciju za odmor i opuštanje.
Pokraj mora, u neposrednoj blizini hotela nalaze se i svi rekreativni, kulturni i ostali sadržaji grada Bola.

Hotel se sastoji od 32 sobe sa pogledom na more, od čega je 28 dvokrevetnih i 4 trokrevetne. Dodatna ponuda su restoran Vusio, Pizzeria Topolino i cocktail bar Varadero.

Vaš boravak u Hotelu Kaštil pružiti će Vam ono najbolje što Bol može ponuditi.

Više od mjesta za spavanje

Naša povijest

1970
Promjena imena hotela
Nakon spajanja sa kaštilom Vusio i adaptacije, novonastali hotel dobiva ime Kaštil.
1969
Spajanje kaštila Vusio i hotela Zlatni rat
Kaštil Vusio pripojen hotelu Zlatni rat.
XVII stoljeće
Kaštil za obranu od gusara
Ovaj kaštil, jedan od tri kule, izgrađen je u XVII. stoljeću za obranu od gusara. Bio je dom obitelji Vusio koja je dala brojne pomorce, brodovlasnike, kapetane i ratnike.

Upoznajte Bol

Director
Zlatni rat
22 January, 2016.

Plaža Zlatni rat jedna je od najljepših plaža na Hrvatskoj obali, a od 2015. godine uvrštena je među prvih 10 najljepših plaža na svijetu.
Priroda ju je izgradila od malih kamenih oblutaka oko podvodnog grebena i proteže se 500 metara u more.

Plaža Zlatni rat udaljena je od centra Bola 1,2 kilometara. Do nje možete doći autom, turističkim vlakom, brodom ili pješice.
Pročitajte više o Bolu
Director
Bol center
22 January, 2016.

Bol je najstarije Bračko obalno naselje. Smješteno je u osami južnih padina, ispod Bolske krune i Vidove gore (778 m), najvišeg uzvišenja svih Dalmatinskih otoka.

Jednom davno, Bol je bio naselje vinogradara, ribara i pomoraca, a danas je prije svega turističko naselje. Ljudi su izravni i originalni. Ovo popularno Bračko naselje ima razvijenu mrežu modernih hotela i raznolik smještaj u privatnim kućama, apartmanima, vilama i kampovima.

Pročitajte više o Bolu
Director
Vidova gora
22 January, 2016.

Vidova gora najviši je vrh Jadranskih otoka. Na vrhu se nalazi 12 metara visoki monumentalni križ od bijelog kamena a pored njega i konoba sa dalmatinskim specijalitetima.

Pročitajte više o Bolu
Director
Desert Blaca
22 January, 2016.

Blaca su samostan na otoku Braču. Dio su zaštićenog područja i sastoje se od crkve iz XVII stoljeća, stambenih i gospodarskih zgrada, zvjezdarnice i knjižnice.

Pročitajte više o Bolu